Пригоди поштових мишок на Півночі

Іґне Зарамбайте

Видавництво: Чорні вівці

Електронні формати:

300 грн

Пригоди поштових мишок на Півночі Іґне Зарамбайте 300.00 грн
Швидка покупка

Опис

Мишки Берта, Людвік і Гоя вночі працюють на пошті, а у вільний час втілюють у життя мрії та бажання мешканців свого містечка. Урешті-решт вони вирішують відпочити і втілити власну мрію — поїхати на Північ до Різдвяного Дідуся!

Мишки завжди уявляли, що він разом із коман- дою крутих помічників живе у затишній хатині, яка пахне печивом і шоколадом. Однак реальність зовсім інша. Дім Різдвяного Дідуся більше схожий на фабрику чи лабораторію, де про все піклуються роботи й комп’ютери. Дідусь задоволений — залишається вдосталь часу на сон, йогу, танці та інші розваги, але поштові мишки з цим не можуть змиритися. Комп’ютери ж покладаються не на почуття, а на алгоритми. Хто вникне в дитячі мрії та надішле дитині найбажаніший подарунок?

Відпустка трійці раптом перетворюється на глобальну місію! Якщо мишки змогли допомогти людям у своєму містечку, можливо, вони допоможуть і Різдвяному Дідусю?

Адже Різдво без щирості — не Різдво…

Розгорнути
Формати
epub (6,959кб) pdf (4,624кб) mobi (15,247кб)
Назва
Пригоди поштових мишок на Півночі
Назва (мовою оригіналу)
Пригоди поштових мишок на Півночі
Автор
Іґне Зарамбайте
Видавництво
Чорні вівці
Рік видання
2024
Місце видання
Чернівці
Кількість сторінок
104
Категорія
КазкиКниги для наймолодших
Категорія Thema
5AD - Визначники для вікових груп та груп особливих інтересів / Вікова категорія / Вікова категорія: з 4-х роківYBCS - Дитяча, підліткова та освітня література / Дитяча література: книжки з картинками, зошити, концепції раннього навчання / Дитячі книжки з картинками / Книжки з малюнкамиFNF - Художня література та супутня інформація / Легенди, міфи та казки / Казки та народні казки
Ключові слова
Різдво, свято, дружба, взаємодопомога
ISBN
9786176148418

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Пригоди поштових мишок на Півночі”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук