Світи і лабіринти

Ірина Червінська

Видавництво: Книги-ХХІ

Електронні формати:

100 грн

Світи і лабіринти Ірина Червінська 100 грн
Швидка покупка

Опис

«В далекому майбутньому після видалення мозкової пухлини інноваційним методом пацієнт втрачає пам’ять і дружина приводить чоловіка у спеціальний медичний центр, щоб відновити йому спогади. Що б ви думали, якби відчували, що зі світом навколо вас щось не так? Що б ви робили, якби згадували минуле, якого ніколи не було?» – так сконденсовано передано сюжет в анотації до книги Ірини Червінської. Але це далеко не все…

«Скільки хвилин потрібно, щоб розгадати загадку предмета, який невідь-звідки з’явився там, де найменше на нього чекали? Мабуть, доти, доки не відвернуть увагу сторонні рухи чийогось тіла. Особливо вихоплюють із задуми рухи тих тіл, про які знаєш, що вони швидше за все уже мертві».

І чи це предмет з’явився невідь-звідки, чи головний герой, чи, може, читач?..

Головний герой, ніби канатоходець. І ходить він по нервах читача, натягнутих між різними реальностями, вимірами, часами, просторами та ідентичностями.

Читач, відкривши цю книгу, приречений на запаморочливі переміщення її кротовими норами. Та й хіба може бути інакше, коли закони природи спотворені, коли все відбувається у мозку, враженому алкогольними випарами та хворобою? А якщо паразитами свідомості?.. І хіба можна бути на 100% переконаним, що Ви не персонаж чийогось спотвореного мозку? Озирніться навколо, подивіться на цей шалено-абсурдний світ. Ви досі переконані? Тоді краще не заходьте на територію лабіринтів.

Розгорнути
Формати
epub (1,477кб) pdf (3,217кб) mobi (3,619кб)
Назва
Світи і лабіринти
Автор
Ірина Червінська
Видавництво
Книги-ХХІ
Рік видання
2024
Місце видання
Чернівці
Кількість сторінок
224
Категорія
Жахи, трилериПригоди
Категорія Thema
2AGU - Визначники мови / Індоєвропейські мови / Слов'янські мови / УкраїнськаFJ - Художня література та супутня інформація / Пригодницька літератураFHX - Художня література та супутня інформація / Трилер / Пригодницька література / Психологічний трилер
Ключові слова
Пригоди, психологічний трилер, Пригоди, психологічний трилер
ISBN
9786176147527

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Світи і лабіринти”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук