Пані Резиденція і таємні ходи

Юлія Косівчук

Видавництво: Чорні вівці

Електронні формати:

140 грн

Пані Резиденція і таємні ходи Юлія Косівчук 140.00 грн
Швидка покупка

Опис

Головними героями цієї пригодницької казки є ціла родина мишок. Це мандрівка у пошуках омріяних скарбів таємничим підземеллям Чернівців, де вирує хоч і вигадане, але таке цікаве життя.

Пані Резиденція Двадцять Два. Саме так називатимуть її, коли вона виросте в поважну дорослу мишу, а поки що родичі звуть її просто Денці. Мама Денці — Резиденція Двадцять Один, бабуся — Резиденція Двадцять, прабабуся — Резиденція Дев’ятнадцять, а прапра- та інші — усі вони носили однакове ім’я. З поколіннями змінювалися лише числа. А звали їх так, бо з давніх-давен замешкало це сімейство у глибоких підвалах Резиденції буковинських митрополитів. Тепер це університет, чим усі тамтешні гризуни неабияк пишаються.

Розгорнути
Формати
epub (12,141кб) pdf (6,153кб) mobi (22,227кб)
Назва
Пані Резиденція і таємні ходи
Автор
Юлія Косівчук
Видавництво
Чорні вівці
Рік видання
2023
Місце видання
Чернівці
Кількість сторінок
48
Категорія
КазкиКниги для наймолодших
Категорія Thema
5AD - Визначники для вікових груп та груп особливих інтересів / Вікова категорія / Вікова категорія: з 4-х років2AGU - Визначники мови / Індоєвропейські мови / Слов'янські мови / УкраїнськаYBCS - Дитяча, підліткова та освітня література / Дитяча література: книжки з картинками, зошити, концепції раннього навчання / Дитячі книжки з картинками / Книжки з малюнкамиFNF - Художня література та супутня інформація / Легенди, міфи та казки / Казки та народні казки
Ключові слова
Пригодницька казка, пошук скарбів, таємниче підземелля, Чернівці
ISBN
9786176148364

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Пані Резиденція і таємні ходи”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук