search user user
promo-img
promo-img

Дотримання авторських прав

Книги, що реалізуються Інтернет-магазином EPUB.COM.UA, є об’єктами авторського права, що охороняється відповідно до національного законодавства України та міжнародних договорів.

Придбавши електронні книги та аудіокниги в інтернет-магазині, Покупець отримує право завантажити (скачати) контент на свій пристрій і зберігати його на такому пристрої з метою читання тексту електронної книги чи прослуховування аудіокниги. Використання Покупцем придбаних електронних книг та аудіокниг вищевказаними способами допускається виключно в особистих цілях.

Вчинення Покупцем будь-яких інших, крім зазначених вище, дій з використання контенту (зокрема, розповсюдження за допомогою різного роду месенджерів, розміщення на веб сайтах в мережі Інтернет, поширення в соціальних мережах, публічне виконання, передача в ефір чи по кабелю, тощо) забороняється та кваліфікується як порушення авторських прав, що тягне за собою застосуванням передбачених законом наслідків.

Звертаємо увагу, що кожен файл придбаної в Інтернет-магазині електронної книги чи аудіокниги помічається спеціальним знаком (watermark), що дає можливість відстежувати та фіксувати факти забороненого використання контенту із наступним зверненням до судових та правоохоронних органів з метою захисту авторських прав на контент та притягнення винних до цивільно-правової, адміністративної та кримінальної відповідальності.

Команда Інтернет-магазину EPUB.COM.UA щиро розраховує на порядність своїх покупців, повагу з їхнього боку до праці авторів, редакторів та всіх, хто долучився до створення контенту, і сподівається, що покупці дотримуватимуться умов використання придбаних книг, не допускаючи порушень авторських прав.

Детальніше про умови і порядок замовлення, оплати та надання доступу до книг читайте на сторінці Публічна оферта Інтернет-магазину EPUB.COM.UA.

Підтримайте українські видавництва -
купіть електронні книги улюблених авторів у форматі EPUB.