Від бобра до фазана

Стефанія Демчук

Видавництво: їzhak

Електронні формати:

200 грн Книга недоступна для продажу

Опис

Книжка української дослідниці про смаки та гастрономію епохи європейського Середньовіччя.

Оригінальні рецепти із середньовічних кулінарних книг занурять вас у атмосферу королівського бенкету: смажені павичі та курки, які видихають полум’я, пироги із запеченими у них живими птахами, м’ясо з цукром, міноги та дельфіни.

Також у книзі на вас чекає спростування численних міфів щодо середньовічного раціону: чи справді м’ясо залишалося недосяжною мрією для селян та містян, а пиво та вино вважалися кориснішими за воду навіть для дітей.

Зрештою, ви довідаєтесь, які дива середньовічної кулінарії пішли у небуття, а які приносять нам насолоду й сьогодні.

Розгорнути
Формати
epub (15,678кб) mobi (33,433кб)
Назва
Від бобра до фазана
Автор
Стефанія Демчук
Видавництво
їzhak
Рік видання
2024
Місце видання
Київ
Кількість сторінок
320
Кількість ілюстрацій
20
Категорія
Історія та військова справа
Категорія Thema
NHDJ - Історія та археологія / Історія / Історія Європи / Історія Європи: СередньовіччяNHTB - Історія та археологія / Історія / Історія: окремі події та теми / Соціальна історія. Історія культури
ISBN
9786178091064

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Від бобра до фазана”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук