Спис римського сотника

Сергій Батурин

Видавництво: Фабула

Електронні формати:

220 грн

Спис римського сотника Сергій Батурин 220 грн
Швидка покупка

Опис

У новому романі відомий український письменник Сергій Батурин пропонує власну відповідь на одне з найзагадковіших питань біблійної історії: ким був той сотник, що завдав останнього удару розп’ятому Ісусові, і чому більшість християнських церков досі вважає цього воїна святим, а його спис — чудодійною реліквією. Про нього згадує євангеліст Іван, не називаючи імені, євангеліст Марк називає його «сином Божим», і лише в апокрифічному євангелії від Нікодима вперше називається справжнє ім’я цього римлянина — «Лонгин».

Автор простежує історичний шлях Списа Долі, як у Середньовіччі називали спис Лонгина, аж до тих днів, коли на цю реліквію відкрили полювання нацистські бонзи у сподіванні, що його магічна сила забезпечить Німеччині непереможність на полі бою. І, хоч як дивно, на цьому примхливому шляху на читача чекає нова зустріч із героєм попереднього роману Сергія Батурина «Clavus Domini» — людиною, яку сучасники знали як «розбійника Варавву»

Розгорнути
Формати
epub (719кб) mobi (2,020кб)
Назва
Спис римського сотника
Автор
Сергій Батурин
Видавництво
Фабула
Рік видання
2024
Місце видання
Харків
Кількість сторінок
224
Категорія
Сучасна художня література
Категорія Thema
5AT - Визначники для вікових груп та груп особливих інтересів / Вікова категорія / Вікова категорія: з 16-ти роківFB - Художня література та супутня інформація / Художня література: жанрова й епістолярна
ISBN
9786175221198

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Спис римського сотника”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук