Робити дітей

Андреас Бернард

Видавництво: Книги-ХХІ

Електронні формати:

168 грн

Робити дітей Андреас Бернард 168 грн
Швидка покупка

Опис

Нові репродуктивні технології та структура сім’ї. Донори сперми, сурогатні матері, штучне запліднення.

Спокійно, з мікроскопічною точністю та невсипущим скепсисом автор досліджує, як сучасні західні суспільства зрощують нові репродуктивні технології з концептом бюргерської сім’ї, що постав одночасно з ембріологією: після 1770 року. Книжка «Робити дітей» тому така виняткова, що поєднує історію біологічного знання про зачаття з історією сучасної сім’ї та почуттів на межі XVII–ХІХ століть. Місця репродуктивних дій зображуються лише з перспективи подвійної історичності: клініки, банки сперми, веб-сайти, агентства сурогатних матерів. Андреас Бернард побував усюди, де за допомогою технологій постає сім’я. Він розмовляв з людьми, відвідував лабораторії, читав статистику Його відкриття – це не розпад усіх цінностей, а оживлення в сучасності бюргерської моделі батько-мати-дитина, яка з’явилася на зламі ХVIII–XIX століть і сьогодні згасає у бездітному суспільстві.

Елізабет фон Тадден

Розгорнути
Формати
epub (2,478кб) pdf (10,044кб) mobi (6,633кб)
Назва
Робити дітей
Назва (мовою оригіналу)
Kinder machen. Neue Reproduktionstechnologien und die Ordnung der Familie. Samenspender, Leihmütter, Künstliche Befruchtung
Автор
Андреас Бернард
Видавництво
Книги-ХХІ
Рік видання
2023
Місце видання
Чернівці
Кількість сторінок
448
Категорія
Медична літератураХудожня література
Категорія Thema
MFKC1 - Медицина та догляд за хворими / Доклінічна медицина: фундаментальні науки / Репродуктивна функція людини. Розвиток / Репродуктивна медицина / Безпліддя та заплідненняFYT - Художня література та супутня інформація / Художня література: особливості / Художня література в перекладі (перекладна)
Ключові слова
Репрудуктивні технології, донори сперми, сурогатні маері, штучне запліднення
ISBN
9786176147503

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Робити дітей”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук