Життя без обмежень

Нік Вуйчич

Видавництво: BookChef

Електронні формати:

150 грн

Життя без обмежень Нік Вуйчич 150 грн
Швидка покупка

Опис

Нік Вуйчич народився без рук і ніг, однак живе незалежним, повноцінним, насиченим життям: здобув дві вищі освіти, самостійно друкує на комп’ютері зі швидкістю 43 слова за хвилину, займається серфінгом, грає у гольф, захоплюється риболовлею і навіть пірнає з трампліна у воду.

Його книжка — емоційна й надихаюча розповідь про те, як здолати відчай, злигодні, повірити в себе й стати щасливим. Нік відверто розповідає про свої фізичні проблеми й переживання, про те, яких зусиль йому довелося докласти, щоб змиритися зі своїм станом, — була мить, коли він хотів вкоротити собі віку.

Спливло багато часу, перш ніж він навчився бачити у своїх проблемах не лише заваду, а й можливість розвитку, ставити перед собою велику мету й завжди здобувати бажане. Без рук і ніг він навчився підніматися у всіх сенсах цього слова. У своїй книжці Нік сформулював правила життя, які допомогли йому, тепер ними він ділиться з читачами.

Розгорнути
Формати
pdf (932кб)
Назва
Життя без обмежень
Назва (мовою оригіналу)
LIFE WITHOUT LIMITS: Inspiration for a Ridiculously Good Life
Автор
Нік Вуйчич
Видавництво
BookChef
Рік видання
2023
Місце видання
Київ
Кількість сторінок
352
Категорія
Книги для мотивації та саморозвиткуПсихологія
Категорія Thema
5AU - Визначники для вікових груп та груп особливих інтересів / Вікова категорія / Вікова категорія: з 17-ти роківVS - Здоров’я, відносини та особистісний розвиток / Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні порадиVSP - Здоров’я, відносини та особистісний розвиток / Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради / Популярна психологіяVSC - Здоров’я, відносини та особистісний розвиток / Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради / Поради щодо кар'єрного розвитку та досягнення успіхуVSA - Здоров’я, відносини та особистісний розвиток / Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради / Практичні поради: лайфхаки / корисні підказки
Ключові слова
Життя без обмежень, Нік Вуйчич, трансформація свідомості, позитивне мислення, психологія, позитива психологія, Життя без обмежень читати , Життя без обмежень електронна книга, Життя без обмежень купити електронну книгу, Нік Вуйчич електронні книги
ISBN
9786175481554

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Життя без обмежень”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук