Книгарня, в якій причаївся лев. Том 1

Сяодао Xiaodao

Видавництво: Сафран

Електронні формати:

120 грн

Книгарня, в якій причаївся лев. Том 1 Сяодао Xiaodao 120 грн
Швидка покупка

Опис

Юань Донлі — колишня чемпіонка з настільної гри в ґо, яка тепер колекціонує і продає книжки, маньхву і манґу, а й сама живе на другому поверсі своєї крамниці. Одного вечора до її дверей з’являється незнайомець із проханням зняти кімнату. Молодий чоловік стверджує, що він колишній гравець ґо. І справді, його впевнена манера гри вказує що він надзвичайно майстерний.

Після Наунау і Йовдзи, ми продовжуємо видавати твори молодих тайванських творчинь. Для Сяодао це дебютна робота. Готуючись до неї, авторка сама провела дослідження, опитавши багатьох гравців у ґо. В результаті вийшов оригінальний графічний роман, у якому реалістичний портрет професійної спільноти ґо поєднується з напруженим сюжетом, водночас пронизуючи ностальгією за епохою, коли магазини прокату манґи були осередком тайванської молодіжної культури.

Незалежно від того, наскільки читачі знайомі з класичною стратегічною грою, їм має сподобатися ця історія про спілкування та пошук себе.

Спосіб читання: справа наліво

Розгорнути
Формати
epub (43,368кб) pdf (14,082кб) mobi (106,082кб)
Назва
Книгарня, в якій причаївся лев. Том 1
Назва (мовою оригіналу)
獅子藏匿的書屋1
Автор
Сяодао Xiaodao
Видавництво
Сафран
Рік видання
2024
Місце видання
Київ
Кількість сторінок
194
Категорія
Комікси, мангиПізнавальна література для підлітківРозвивальні книги та енциклопедіїХобі та дозвілля
Категорія Thema
5AQ - Визначники для вікових груп та груп особливих інтересів / Вікова категорія / Вікова категорія: з 14-ти років1FPCW - Визначники місця / Азія / Східна Азія, Далекий Схід / Китай. Китайська Народна Республіка (КНР) / Тайвань. Китайська РеспублікаXAM - Графічні романи, комікси, мультфільми / Графічний роман і комікс: види / Манга та комікси в азіатському стиліYXE - Дитяча, підліткова та освітня література / Діти/підлітки: Особисті та соціальні теми / Особисті та соціальні теми дітей/підлітків: Емоції, настрої та почуттяWDMG3 - Спосіб життя, хобі та дозвілля / Хобі, ігри та розваги / Ігри у приміщеннях / Настільні, стратегічні ігри / Настільні ігри: ґо
Ключові слова
комікси, манґа, манга, маньхва, комікси, манґа, манга, маньхва
ISBN
9786178376093

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Книгарня, в якій причаївся лев. Том 1”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук