Нуар по-українськи

Симор Гласенко

Видавництво: Книги-ХХІ

Електронні формати:

110 грн

Нуар по-українськи Симор Гласенко 110 грн
Швидка покупка

Опис

Слідчий Олег Самчук отримує чергове завдання: відшукати зниклу жінку, слід якої губиться у Чернівцях. Однак у пошуках Оксани він відкриває щось лячне в собі. Пристрасть чи любов, усталене життя чи привабливість змін, убивство чи самопожертва – на такі питання мають знайти відповіді персонажі.

Кримінальна драма «Нуар по-українськи» — це другий роман Симора Гласенка, дослідника людських відносин та життєвих виборів.

Розгорнути
Формати
epub (2,317кб) pdf (9,126кб) mobi (5,617кб)
Назва
Нуар по-українськи
Автор
Симор Гласенко
Видавництво
Книги-ХХІ
Рік видання
2024
Місце видання
Чернівці
Кількість сторінок
272
Категорія
БіографіїДетективи, криміналПригодиПубліцистикаСучасна художня література
Категорія Thema
DNXC - Біографія, література та літературознавство / Біографії та нехудожня література / Правдиві історії (оповідання) загалом / Кримінальне чтиво (детективи)5AT - Визначники для вікових груп та груп особливих інтересів / Вікова категорія / Вікова категорія: з 16-ти років2AGU - Визначники мови / Індоєвропейські мови / Слов'янські мови / УкраїнськаFFL - Художня література та супутня інформація / Детектив і кримінальний роман / Детектив і кримінальний роман: крутий детектив, нуар (чорний роман)FJ - Художня література та супутня інформація / Пригодницька літератураFBA - Художня література та супутня інформація / Художня література: жанрова й епістолярна / Новітня та сучасна художня література
Ключові слова
Детектив
ISBN
9786176146346

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Нуар по-українськи”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук