Прибирання?!

Лінда Томас

Видавництво: Наірі

Електронні формати:

288 грн

Прибирання?! Лінда Томас 288 грн
Швидка покупка

Опис

Про прибирання можна писати по-різному. Певно, не так багато є людей, які палко бажають прибирати вдома. Часто цього хочеться уникнути, відкласти на потім, натомість зайнятися чимось цікавішим. Однак книжка відкриває геть інший погляд на цю діяльність. Прибирання – як духовний шлях, як взаємодія людини і простору. Живого простору, сповненого невидимими духовними сутностями, з якими ми можемо зустрітися саме через прибирання. Вони можуть стати нашими друзями і помічниками, а може бути і зворотне. Усе залежить від настрою, з яким ми беремося за прибирання, від нашої поваги до того, що нас оточує. Це книжка, від якої важко відірватися, вона надихає, хочеться одразу йти і втілювати в життя її поради. Вона дуже прикладна і може слугувати своєрідним посібником практичної духовності.

Авторка Лінда Томас, фахівчиня з клінінгу та засновниця екологічної клінінгової компанії, захопливо описує свій багаторічний досвід, який сягає далеко за межі простого прибирання приміщення.

Розгорнути
Формати
epub (633кб) pdf (1,847кб) mobi (2,268кб)
Назва
Прибирання?!
Назва (мовою оригіналу)
Putzen!? - Von der lästigen Notwendigkeit zu einer Liebeserklärung an die Gegenwart
Автор
Лінда Томас
Видавництво
Наірі
Рік видання
2024
Місце видання
Київ
Кількість сторінок
344
Категорія
Здоров'я та красаКниги для мотивації та саморозвиткуХобі та дозвілля
Категорія Thema
2AGU - Визначники мови / Індоєвропейські мови / Слов'янські мови / УкраїнськаVXV - Здоров’я, відносини та особистісний розвиток / Розум, тіло, дух / Фен-шуй та підходи до дизайну і стилю житлового просторуVSA - Здоров’я, відносини та особистісний розвиток / Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради / Практичні поради: лайфхаки / корисні підказкиRNH - Науки про Землю. Географія. Науки про довкілля. Просторове планування / землеустрій / Довкілля / навколишнє природне середовище / Утилізація / перероблення / видалення відходівWKDM - Спосіб життя, хобі та дозвілля / Будинок та утримання будинку / "Зроби сам" загалом / "Зроби сам" : довідники по утриманню будинкуWKH - Спосіб життя, хобі та дозвілля / Будинок та утримання будинку / Управління домашнім господарством та побутові підказки
Ключові слова
прибирання
ISBN
9786178192280

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Прибирання?!”“
star icon -- (0)
Моя оцінка (вашу оцінку видалено)
Додати відгук